Skifertag

Drømmer du om et tag med meget lang levetid, er skifer den helt rigtige løsning. For med en holdbarhed på omkring 100 år er et skifertag en fremragende investering.

Skifer er et naturmateriale der holder

Skifer er et uovertruffet naturmateriale. Det saves direkte ud af en klippevæg og skæres derpå ud i flager, der videreforarbejdes til skifertagsten. Fremstillingen af skifer er meget energibesparende, hvilket gør dette materiale til et af de mest miljøvenlige valg, der findes på markedet.

Skifertagets gode egenskaber

Den naturlige elegance, som skifer besidder, gør materialet til et oplagt valg på slotte, kirker, hoteller og ikke mindst større liebhaverboliger. Det er et utrolig hårdført materiale, der holder sit udseende år efter år og ikke medtages af de danske vejrforhold, hvilket også betyder at det kræver minimal vedligeholdelse.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem dine overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem alle disse overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.