Betontagsten

Betontagsten er meget udbredt i danmark og ligner de klassiske teglsten. Betontagsten er fremstillet af sand, vand og cement og er det lagt korrekt, har taget en levetid på omkring 50 år.

Overvejer du et betontegltag skal du være opmærksom på en række punkter:

  • Kan dit hus holde til en forholdsvis tung betontagstensbeklædning?
  • Er det eksisterende tag konstrueret med undertag?
  • Er der ovenlysvinduer, kviste el.lign., der skal tages højde for?
  • Hvilken farve skal taget have?
  • Skal tagrender el.lign. indgå i tilbuddet, og hvilket materiale skal de være lavet af?

Betontagsten, som også kaldes cementtagsten, ligner den klassiske tegl så godt, at det ofte på afstand kan være svært at se forskel. Det seneste årti er mange traditionelle tegltage blevet udskiftet med denne type. Der produceres også en helt flad type, som i udseende og udtryk minder om skifer. Betontagsten er fremstillet af sand, vand og cement samt eventuelle farvepigmenter.

Et tag belagt med betontagsten har en levetid på omkring 50 år. Derudover er kvadratmeterprisen på denne type lavere end på det klassiske tegltag og det er derfor et glimrende alternativ.

Et ældre betontegltag, der i tidens løb er blevet slidt af vejr og vind eller blevet dækket af mos og alger – men som derudover er i fin stand – kan renses eller males, så det står flot igen. Også her kan Thorsen Tagservice rådgive og udføre opgaven for dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem alle disse overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.