Nyt tag eller reparation af det gamle

Hvad enten taget er utæt, nedslidt, fyldt med lappeløsninger, eller du af arkitektoniske årsager drømmer om et nyt tag, er det om at komme i gang med planlægningen i god tid. Thorsens Tagservice er eksperter i nye tage og tagrenoveringer.

Tagrenovering eller nyt tag?

Udskiftning af taget er en vigtig beslutning, som du næppe kommer til at tage mere end én gang.

En almindelig situation kan være, at selve tagbelægningen er nedslidt og trænger til udskiftning.

Er tagkonstruktionen tilstrækkelig og hældningen optimal, er det mest oplagte at bevare begge dele, som de er, og kun udskifte lægterne.

Uanset om du vælger en belægning, som ligner den tidligere, eller en ny type, skal tagkonstruktionen gennemgås grundigt og evt. repareres.

 

Nyt tag med nyt træværk og tagisolering

Vi er specialister i friktions feedere også kendt som brochureilægger. Vi forhandler det verdensførende brand Rontech AG og vi er både leveringsdygtige i nye komplette anlæg, feedere til indbygning på pakkelinjer samt selvfølgelig service og reservedele.

Tegltag

Ternittag

Skifertag

Betontagsten

Tagrender til dit nye tag

Har du gamle og slidte tagrender, der trænger til en udskiftning inden for nærmeste fremtid, så giver vi et uforpligtende tilbud på opsætning af nye tagrender m.m. Får du f.eks. nye zinktagrender på dit hus, sender du et signal om kvalitet og æstetik.

Renderne er modstandsdygtige over for det danske vejr og de fremstår på en smuk måde, hvilket er med til at fuldende det elegante helhedsindtryk af dit hus.

Zinktagrender er ved fremstilling skinnende blanke, men ved påvirkning fra vand og ilt dannes naturligt en beskyttende grålig overflade på materialet. Udover zink tilbyder vi tagrender i mange andre materialer.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem alle disse overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.