Tagrensning og tagmaling

Få et flot tag med rens og maling. Dit gamle tag kan blive som næsten nyt. Forlæng tagets levetid med op til 20 år.

Få et smukt og nymalet tag 

Selvom man ikke lige kan se det, så sker der en nedslidning af dit tag fra den første dag taget er lagt. Denne nedslidning sker blandt andet på grund af sur regn, mos og alger. Mos og alger er skyld i fugtgennemslag på indersiden af dit tag, og er tagpladerne fugtige, risikerer man frostsprængninger, som gør, at tagpladerne bliver tyndere og tyndere år efter år, uden at man bemærker det.

Er dit tag fyldt med mos, alger og andre belægninger, så er det måske tid til at overveje dit tags fremtid. Ved rensning og maling af taget sparer du op til ca. 80 % af, hvad prisen for en udskiftning ville være. Et renset og malet tag fremstår stort set lige så pænt som et nyt tag.

Miljøvenlig tagrens

Hvis du vælger at rense og male taget, frem for at få lagt et helt nyt tag, så tager man i høj grad hensyn til miljøet.

Vores tagrens foretages med højtryksspuling på op til 350 bar. Alt skyllevandet fra tagrensningsanlægget blive ledt gennem en miljøgodkendt asbestfiberpose.

Denne filterpose bliver deponeret på en godkendt losseplads. En rensning og maling kan forlænge tagets levetid med op til 20 år.

 

Tage, som kan renses og males:

  • Bølgeeternit

  • Skiffereternit

  • Beton- og cementtagsten 

Hvad indeholder en tagrensning og efterfølgende maling?

En komplet tagrensning og maling af tag, indeholder en miljøgodkendt tagrens, hvor rensekassen dybderenser tagpladerne for enhver form for snavs. Vi skyller taget efter med rent vand og udfører efterfølgende en skyllebehandling, som dræber alle mos- og algesporer.

Inden malingen sprøjtes på det ny-rensede tag, grundes der med en specialgrunder, som danner den rigtige bund for den efterfølgende tagmaling. I den valgte farve, sprøjtes taget nu 2 gange, således at der min. kommer 150 my tagmaling på.

Denne behandling gør, at dit tag får en forlænget levetid på op til 20 år. Vi bruger Nordsjö professionel tagmaling fra Sadolin (ISO 9001). Inden renoveringen sørger vi for en grundig afdækning af dit loft, samt diverse blomster, bede, genstande m.m. Vi giver selvfølgelig 5 års garanti på et renoveret tag.

Eksempler på udførte opgaver indenfor tagrens og maling

Med mange års erfaring kan Thorsen Tagservice råde og vejlede om fordele og ulemper ved tagrens og maling frem for udskiftning til nyt tag